• +32 (0)486/23 33 13
  • info@airco-boons.be

Lucht/Water Warmtepompen Limburg

Airco Boons, +20 JAAR ERVARING IN KOELTECHNIEK EN AIRCONDITIONING ZOWEL ALS MONTEUR ALS SERVICETECHNIEKEN & DIAMOND PARTNER BIJ MITSUBUIHI ELECTRIC

Uw specialist in het plaatsen van Lucht/Water warmtepompen en warmtepompboilers! Contacteer ons voor meer info.

Lucht water warmtepomp Limburg

Energiezuinige oplossing

Voor ieder type woning, gebouw of applicatie bestaat een oplossing binnen het gamma Ecodan lucht/water warmtepompen. Deze zorgen voor de productie van sanitair warm water, verwarming en zelfs koeling.

Omgevingslucht als energiebron

De duurzame omgang met ons milieu is voor velen een belangrijk aspect van hun levensstijl geworden. Juist de overstap naar een regeneratief verwarmingssysteem draagt bij om de eigen ecologische balans aanzienlijk te verbeteren.

Voordelen van Lucht/Water Warmtepompen

Productie van sanitair warm water, verwarmen én zelfs koelen, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook monovalent zonder elektrische hulpenergie, compact en flexibel, Milieuvriendelijk en energiebesparend.

Energieneutraal huis

De Ecodan lucht/water warmtepompen gebruiken de in de omgevingslucht opgeslagen warmte-energie. Daarmee boort u een praktisch onuitputtelijke energiebron aan. De efficiënte werking van de Ecodan warmtepompen gebruikt deze energie voor verwarming en opwarming van sanitair warm water.

WAAROM WARMTEPOMPEN?

Toekomstgericht, beproefd en veelzijdig inzetbaar – slechts enkele van de vele redenen waarom men vandaag voor een warmtepomp moet kiezen.

Hoe werkt een warmtepomp?

De buitenunit onttrekt de in de omgevingslucht opgeslagen energie en stuurt die door naar de binnenunit. Hier wordt de warmte toegevoegd aan het verwarmingscircuit. Daarbij wordt 75 % van de totaal benodigde energie aan de omgeving onttrokken. De overige 25 % hebben de warmtepompen als elektrische aandrijfstroom nodig.

Lucht/Water Warmtepomp